ACCOMMODATION

Send us your accommodation enquiry and we will get back to you as soon as possible.

POPULAR ACCOMMODATION

Za prijetno bivanje v času odkrivanja kostelskih lepot smo najprej za obiskovalce  obnovili  »Hišo na Hribu«  v prihodnosti načrtujemo izgradnjo različnih nastanitev, ki bodo svoja vrata odprle v bližnji prihodnosti. Hiša na Hribu ima za Kostevce poseben pomen. Njen lastnik je bil dr. Stanko Nikolić, ki je ogromno naredil za turizem in prepoznavnost Kostela. V tej hiši je dolga leta deloval kot podeželski zdravnik in hkrati ogromno postoril na področju družbenih aktivnosti na področju Kostela. Vodilo njegovega življenja je bilo delo, učenje, nesebična pomoč ljudem, boriti se za pravice in premikati meje nemogočega. Verjamemo, da bomo v Avanturi Kostel njegovo delo lahko nadaljevali.

Njegovo delo v TŠD Kostel /Turistično športno društvo/ katerega predsednik je bil vrsto let, zdaj nadaljuje Nataša Letig Žagar.


Hiša na Hribu

V Hiši na Hribu imajo gostje na voljo 3 dvoposteljne sobe s skupno kopalnico, balkonom, poimenovali smo jih Zelena, Morda in Kostanjeva soba in so primerne za družbo ali večjo družino. Dve ločeni dvoposteljni sobi z lastnima kopalnicama in manjšim družabnim kotičkom pa smo poimenovali Avantura 1 in Avantura 2. Vse sobe imajo na voljo veliko skupno teraso kot prostor za druženje in uživanje v prekrasnem razgledu.

V spodnjih prostorih hiše smo uredili kuhinjo, kjer si boste lahko sami pripravili zajtrk, ki pa ga je možnost tudi naročiti in doplačati. Zraven kuhinje je urejen večnamenski prostor, primeren za teambuildinge, sestanke, delavnice z najmodernejšo opremo.

THE GREEN ROOM

Green is the colour of equilibrium and harmony. It is the colour of spring, renewal and rebirth.

Price: 40€ / night

THE BLUE ROOM

Blue is the colour of peace, harmony, maturity, rationality, precision and competence. It is the colour of high values, trust, sincerity and loyalty...

Price: 40€ / night

THE CHESTNUT ROOM

Chestnut is a popular natural autumn offering. The healing effects of chestnut were observed as early as the ancient Greece times,..

Price: 40€ / night

THE AVANTURA 1 ROOM

Comfortable and bright double room with en suite bathroom, TV screen, internet access. With the Avantura 2 room,...

Price: 60€ / night

THE AVANTURA 2 ROOM

Comfortable and bright double room with en suite bathroom, TV screen, internet access. With the Avantura 1 room,...

Price: 60€ / night

GET IN TOUCH

We will be delighted to respond.