Nastanitve

Pošljite nam povpraševanje za namestitev, v najkrajšem možnem času vam odgovorimo.

Priljubljene nastanitve

Za prijetno bivanje v času odkrivanja kostelskih lepot smo najprej za obiskovalce  obnovili  »Hišo na Hribu«  v prihodnosti načrtujemo izgradnjo različnih nastanitev, ki bodo svoja vrata odprle v bližnji prihodnosti. Hiša na Hribu ima za Kostevce poseben pomen. Njen lastnik je bil dr. Stanko Nikolić, ki je ogromno naredil za turizem in prepoznavnost Kostela. V tej hiši je dolga leta deloval kot podeželski zdravnik in hkrati ogromno postoril na področju družbenih aktivnosti na področju Kostela. Vodilo njegovega življenja je bilo delo, učenje, nesebična pomoč ljudem, boriti se za pravice in premikati meje nemogočega. Verjamemo, da bomo v Avanturi Kostel njegovo delo lahko nadaljevali.

Njegovo delo v TŠD Kostel /Turistično športno društvo/ katerega predsednik je bil vrsto let, zdaj nadaljuje Nataša Letig Žagar.


Hiša na Hribu

V Hiši na Hribu imajo gostje na voljo 3 dvoposteljne sobe s skupno kopalnico, balkonom, poimenovali smo jih Zelena, Morda in Kostanjeva soba in so primerne za družbo ali večjo družino. Dve ločeni dvoposteljni sobi z lastnima kopalnicama in manjšim družabnim kotičkom pa smo poimenovali Avantura 1 in Avantura 2. Vse sobe imajo na voljo veliko skupno teraso kot prostor za druženje in uživanje v prekrasnem razgledu.

V spodnjih prostorih hiše smo uredili kuhinjo, kjer si boste lahko sami pripravili zajtrk, ki pa ga je možnost tudi naročiti in doplačati. Zraven kuhinje je urejen večnamenski prostor, primeren za teambuildinge, sestanke, delavnice z najmodernejšo opremo.

Zelena soba

Zelena barva je barva ravnotežja in harmonije. Je barva rasti, pomladi, prenove in ponovnega rojstva. Obnavlja in vrača energijo... 

Cena: od 50€ / noč

Modra soba

Modra barva je barva miru in harmonije, barva zrelosti, razumskosti, natančnosti, sposobnosti, barva visokih vrednot. Je barva zaupanja, iskrenosti in zvestobe...

Cena: od 50€ / noč

Kostanjeva soba

Kostanj je priljubljen jesenski dar narave. Zdravilne učinke kostanja so poznali že stari Grki, danes...

Cena: od 50€ / noč

Soba Avantura 1

Udobna dvospoteljna, svetla soba z lastno kopalnico, TV zaslonom, internetom. S Sobo Avantura 2 lahko tvorita tudi...

Cena: od 60€ / noč

Soba avantura 2

Udobna dvospoteljna, svetla soba z lastno kopalnico, TV zaslonom internetom S Sobo Avantura 1 lahko tvorita tudi...

Cena: od 60€ / noč

stopite v stik z nami

Z veseljem se bomo odzvali vašemu kontaktu.